65. BADIIY ADABIYOT RUHIY- AXLOQIY TARBIYA MANBAI - Boltayeva Onajon Tojiboyevna (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Maqolada talabalarda badiiy asar tahlili orqali og‘zaki va yozma savodxonlikni oshirish, dialogik va monologik matnlar yaratish orqali madaniy muloqot kompitehtsiyalarini shakllantirish, badiiy asarlar insonga hayotni anglashda ma’naviy ozuqa ekanligi haqida fikrlar bildirilgan