35. BOSHLANG’ICH TA’LIMDA DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH MUAMMOLARI - Djurayeva Salomat Nabiyevna, Kyuchikov Xristo (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Maqolada dars jarayonining samaradorligini oshirish maqsadida zamonaviy axborot texnologiyalari hamda innovatsion pedagogikadan foydalanishning ahamiyati ochib berilgan