29. ХАЛҚ ВА ДАВЛАТ ТУШУНЧАЛАРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Ирисбеков Дилмурат Пердебай ўғли (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада халқ ибораси анча мазмунлироқ ва юксакроқ тушунча эканлиги ва энг муҳими халқ ўз хатти-ҳаракатларини ақл-идрокка таянган ҳолда, ҳаммани манфаатини ҳисобга олган тарзда ҳамда давлат ва жамият келажагини кўзлаб амалга ошириши таҳлил этилиб, ягона мақсад йўлида бирлашиш ғоясининг мавжудлиги халқ фаровонлигининг кафолати эканлиги таъкидланган.