23. ИЖТИМОИЙ БАРҚАРОРЛИКНИ ТАЪМИНЛАШДА МИЛЛАТЛАРАРО ТОТУВЛИКНИНГ ҒОЯСИНИНГ ЎРНИ. - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Эркинбоев Азаматжон Сайдвали ўғли (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада бугун биз яшаётган дунёдаги барча давлатлар учун миллатлараро муносабатлар масаласи долзарб аҳамият касб этиши, чунки, миллатлараро муносабатларнинг тўғри йўлга қўйилиши мамлакатнинг буюк келажагини таъминлаб бериши, ана шу маънода оладиган бўлсак, мустақил Ўзбекистонимизда ҳам бу масала доимо эътибор марказида бўлиб келаётганлиги таҳлил қилинган.