21. МАҲАЛЛАДА ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИНИ АМАЛГА ОШИРИШ ВА ЎЗАРО ҲАМКОРЛИКНИ МУСТАХКАЛАШ - ЎРОҚОВ ЖАСУР РУСТАМАЛИЕВИЧ (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада ҳуқуқбузарликлар профилактикаси соҳасида амалга оширилган ислоҳотлар, уларнинг натижалари ва истиқболлари ёритилган.