9. ИННОВАЦИОН ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Абруев Сардор Бахтиёр ўғли (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада мамлакатимизда таълим тизимига катта эътибор қаратилаётганлиги, таълим тизимини ислоҳ этмасдан туриб буюк келажакка эришиб бўлмаслиги, бу жараён педагогларга жуда катта маъсулият юклаши, негаки, ҳар бир инсоннинг тақдирида унинг мактабда, академик лицейда, касбҳунар коллежида ва олий ўқув юртларида олган таълимтарбияси муҳим аҳамият касб этиши таҳлил этилган.