5. Amir Temur davlati va Xitoy Min sulolasi aloqalarida otlar savdosining o’rni - Xudoyberdiyev Akbarjon Alisher o’g’li (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada, Amir Temur va Xitoy min saltanatlari o‘rdasida olib borilgan savdo aloqalarida Movarounnahr otlarini Xitoyg olib borib sotish va ularning narxlari tarixiy adabiyotlardagi ma’lumotlar asosida tahlil qilinadi.