1 HOZIRGI KUNDA MAKTABLARDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING SON MIQDORI OSHISHI NATIJASIDA YUZAGA KELAYOTGAN MUAMMOLAR - maqola, Ilmiy; Mamanova Karomat Soyibjon qizi (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarning ko‘pligi uchun ta’lim jarayonining yetkazilishi va o‘zlashtirilishi oqibatida kelib chiqayotgan muammolar va ularning yechimlari.