49. GIDRAVLIK MOYLARNING EKSPLUATATSION XUSUSIYATLARINI ANIQLASH YO‘LLARINI TAHLIL QILISH - Qurbonov Akramjon G’ofurovich (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Gidravlik moylarning xususiyatlarini yaxshilash xisobiga harakatlanuvchi mashinalarning ekspluatatsion ko’rsatkichlarini oshirish, moylarning asosiy xususiyatlari keltirilgan. Shuningdek harakatlanuvchi mashinalarda gidravlik moylardan foydalanishning ekologik xavfsizlik va ekspluatatsiya jarayoni uchun umumiy solishtirma tahlillari o’rganilgan. Respublikamiz sharoitida harakatlanuvchi tarkiblarning gidravlik moylardan foydalanishdagi ekspluatatsion ko’rsatkichlarini oshirish tahlil qilingan.