41. МАМЛАКАТЛАР ТАРАҚҚИЁТИДА ИЖТИМОИЙ-МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТЛАР УЙҒУНЛИГИ - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Муродов Камрон Жамолович (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада таълимни тарбиясиз, тарбияни эса таълимсиз амалга ошириб бўлмаслиги, бу иккала тушунча маърифатнинг асосий ўқ илдизлари саналиши, тарбия бор жойдагина таълим ҳам сифатли бўлиши ва тарбия фақат таълим беришдагина эмас, балки бутун жамиятда кечаётган жараёнларда муҳим аҳамият касб этиши таҳлил этилган