2-4 GEODEZIK REJALASH ISHLARIDA CREDO_DAT MOBILEDAN FOYDALANISH - TAQU, “Geomatika muhandisligi” kafedrasi assistenti Allambergenova V.A. (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2026)
The results of the new technology when the breakdown the main axes of of the production plant with the help of mobile technology. One such technology is CREDO_DAT Mobile software for devices running Android and Windows Mobile. Adjustment results CREDO_DAT mobile versions were compared with the desktop version CREDO_DAT 4.1. Key words: mobile PC; the principal axes; CREDO_DAT Mobile; processing results Annotasiya: Maqolada ishlab chiqarish sexining bosh o‘qlarini mobil texnologiyalar yordamida rejalashda yangi texnologiyani qo‘llash natijalari keltirilgan. Bunday texnologiyalardan biri Android va Windows Mobile qurilmalari uchun CREDO_DAT Mobile dasturidir. CREDO_DAT mobil versiyasini tenglashtirish natijalari CREDO_DAT 4.1 kompyuter versiyasi bilan taqqoslandi. Kalit so‘zlar: mobil shaxsiy kompyuter; asosiy o‘qlar; CREDO_DAT Mobile; natijalarni qayta ishlash.