20. БУГУНГИ ДУНЁ МАНАЗАРАСИДА ЎЗГАРУВЧАНЛИК - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Бекмирзоев Шаҳриёр Толибжон ўғли (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада эртага нима бўлишини, қайси томондан хавф-хатар келишини ҳар ким ҳам тўғри айта олмаслиги, бугунги бизни қуршаб турган олам ғоят мураккаб бўлиб келмоқда ва яқин истиқболда ҳам шундай бўлиб қолаётганлиги, шу боис мамдакатлар олдида барқарор тараққиёт йўлини сақлаб қолиш масаласи доимо долзарб бўлиб қолиши фалсафий жиҳатдан таҳлил этилган.