11. МАЪНАВИЙ ҲАЁТДАГИ ЎЗГАРИШЛАРНИНГ ФАЛСАФИЙ МОҲИЯТИ - Салимов Бахриддин Лутфуллаевич. Аширбекова Улбосин Нуриддин қизи. (Innovative technologies in construction Scientific Journal, 2023)
Мақолада сўнги йилларда маънавий ҳаётимизда рўй бераётган баъзи бир ўзгаришлар, муаммолар кўпларни ташвишга қўяётганлиги, гарчанд, маънавият соҳасида жуда кўп ишлар қилинган ва қилинаётган бўлсада улар етарли самара ва кутилган натижани бера олмаётганлиги таҳлил қилиниб, ушбу масаланинг ечимига доир хулосалар баён этилган.